sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Madrid 14.11.2010

Saavuin illalla Madridiin. Viikon mittainen Helsingin kaupungin tarjoama kansainvälinen vaihto alkaa tästä. On aivan mahtavaa päästä vakoilemaan viiden päivän ajan, miten kollegat työskentelee ja miten museot toimivat tässä kaupungissa. Ketkä ovat niiden yleisöjä ja miten heitä palvellaan?

Vielä en ole ehtinyt paljoa. Lentokentältä hotelliin, kamojen purkamista ja varovaista ikkunasta kurkistelua. Olen liian väsynyt lähteäkseni kaupungille. Mieluummin otan iisisti, nukun kunnon yöunet ja testaan, miten tämä bloggaaminen sujuu. Hotelli on loistavalla paikalla. Ikkunastani näkyy Museo Reina Sofia ja kulman takana on Caixa Forum ja Paseo del Prado. Voi olla vaikeaa saada unen päästä kiinni kun ympärillä humisee taide ja kaupungin liikenne.

Calle de Atocha
Kaksoiskuvaa ikkunasta

Liikettä kadulla





Valmistautumista huomiseen.

1 kommentti:

  1. Nomen est omen!
    Oli kiva aloittaa tiistai-aamu lukemalla kuulumisiasi. Caixa Forum vaikuttaa tosi makeelta paikalta monellakin tapaa. Ihania valoisia tiloja, tietysti ollaan siellä Espanjan ilmanalassa, jota täällä ei nyt voi olla kadehtimatta! Mutta tosi hieno rakennus ja kuvien perusteella maulla toteutettu ja oikeasti viihtyisä. Eikä se sisältöpuolikaan huonolta kuulostanut. Ja mikä portaikko! Kiitos kun sain kurkistaa maailmaasi, odotan lisää! Hyvää viikkoa Madridiin!
    terveisin Mikko kollegasi

    VastaaPoista